Je salarisadministratie uitbesteden, waarom en wanneer?
clockLeestijd: 2 min
Markt|

Je salarisadministratie uitbesteden, waarom en wanneer?

Wanneer je onderneming tussen de 10 en 50 medewerkers heeft, wordt het uitbesteden van je salarisadministratie een kostenbesparing. Kontado maakt gebruik van een uitstekend softwarepakket om de salarisadministratie in bij te houden. Vrijwel alles verloopt automatisch, je personeel krijgt op tijd betaald en kan vervolgens de loonstrook inzien zonder dat jij er een seconde bij stil hoeft te staan.

Voordelen uitbesteden Salarisadministratie

Het uitbesteden van je salarisadministratie biedt voordelen voor elk type organisatie. Je bespaart veel tijd en moeite en je hoeft je geen zorgen meer te maken als je salarisadministrateur bijvoorbeeld ziek wordt. Wanneer je de salarisadministratie gedeeltelijk of geheel uitbesteedt aan Kontado, ben je in ieder geval zeker van continuïteit en zullen de bijbehorende werkzaamheden nooit stil komen te liggen.

De salarisadministratie en de continu veranderende wet- en regelgeving zijn een complexe materie, waarvan wij door onze kennis en de slimme software van Exact altijd op de hoogte zijn. Het is de perfecte combinatie voor een salarisadministratie van hoge kwaliteit en efficiëntie.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat de mogelijkheden vanuit Kontado zijn voor jouw onderneming? Maak een afspraak, mail of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

 

Afspraak maken