Kosten boekhouding berekenen

Wat kost een boekhouder?

Afbeelding monitor Kontado

De tarieven van administratiekantoren of boekhoudkantoren kunnen soms alleen worden opgevraagd via een offerte en sterk uiteenlopen. Dat is jammer, want je wilt graag in een oogopslag zien wat een boekhouder kost, of dat het uitbesteden van je boekhouding misschien goedkoper kan. Want je wilt dat je boekhouding vakkundig en snel wordt gedaan, maar je wil niet te veel betalen.

Kosten boekhouder voor zzp of mkb

Met ruime kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie staat ons jonge en hoogopgeleide team voor je klaar om je op dit gebied volledig te ontzorgen. Veel zzp en mkb organisaties maken al gebruik van de diensten van Kontado. Bij Kontado ben je tot wel 30% voordeliger uit dan bij andere boekhoudkantoren. Dat komt omdat wij met je meebewegen. Heb je het eens wat minder druk? Dan ben je bij ons ook wat voordeliger uit.

Kosten boekhouding bij Kontado berekenen

Vul hier beneden alle velden in en bereken eenvoudig je voordeel! Enthousiast geworden van de uitkomst? Laat dan je gegevens achter zodat we samen een berekening op maat kunnen maken.  Bereken nu of de kosten van jouw boekhouding naar beneden kunnen!

Berekeningsmodule
Soort branche

Bij Kontado ben je verzekerd van lagere kosten voor je financiële administratie! Benieuwd hoeveel voordeliger wij zijn dan je huidige boekhoudkantoor? Bereken het hiernaast en kom erachter!