Inloggen

Bij Kontado doen we aan financiële administratie van morgen. Niet alleen met het jonge, hoogopgeleide team waarmee we werken, maar ook met slimme, snelle en efficiënte FinTech tools. We hebben gekozen voor onderstaande tools omdat we hier iedereen mee kunnen helpen en ook aan jouw wensen en eisen kunnen voldoen. Deze tools zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig om onder de knie te krijgen.

Klant

Ben je klant? Dan kun je hieronder bij de tool van jouw keuze inloggen om de financiële status van jouw organisatie te bekijken.

Nog geen klant

Ben je nog geen klant, maar geïnteresseerd in wat wij met deze tools voor je kunnen betekenen? Bekijk dan meer informatie over de tools door op ‘meer info’ te klikken of maak een afspraak!

Exact

Als we iets doen, dan doen we het goed. We werken snel, punctueel, veilig, digitaal, online. Met Exact Online hebben we alles wat we voor jouw boekhouding nodig hebben in één geïntegreerd online pakket. Dit pakket heeft zich ruimschoots bewezen in de markt, al ruim 500.000 ondernemers maken hier succesvol gebruik van.

Inloggen     Meer info

WeFact

Wat een gemak! Wanneer je ons jouw debiteurenadministratie laat overnemen, doen we je complete facturatie, inclusief betalingsherinneringen en aanmaningen. Geef aan welke betalingsmogelijkheden je voorkeur hebben en je hebt er geen omkijken meer naar. Geen gedoe meer met factuurnummers, BTW optellingen, BTW verleggen. Voor deze dienst werken wij met WeFact.

Inloggen     Meer info

Basecone

Supersnel online facturen en bonnetjes inboeken en vervolgens goedkeuren. Dat is Crediteurenadministratie via Kontado. Hiervoor gaan we samenwerken in Basecone. Je hebt het autorisatieproces volledig in eigen handen, Basecone doet een boekingsvoorstel. Goedgekeurd, dan kan je ze per 10 tegelijk controleren en automatisch boeken in Exact Online. Dat is wel heel relaxed!

Inloggen     Meer info