Ondernemen vergt veel tijd, je kunt er 24/7 mee bezig zijn als je dat wilt. En dan schiet de administratie en betaling van binnenkomende facturen er wel eens bij in. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Maar je kunt je ontspannen, als je ons je crediteurenadministratie uit handen laat nemen.

Wat kun je van onze crediteurenadministratie verwachten?

Samen maken we afspraken over hoe je jouw inkoopfacturen wilt betalen. Op de vervaldatum, zo snel mogelijk, of juist een vaste dag per week of maand? We leggen deze afspraken vast en bewaken deze 24/7 zodat jouw klanten op tijd betaalt worden voor hun geleverde diensten. Dit is immers ook wat jij als ondernemer zou willen.

Ook stellen we samen een prioriteitenlijst op voor het geval dat er een keer onvoldoende krediet is om alle crediteuren in één keer te betalen.

Een prioriteitenlijst kan er zo uitzien:

  • Bank
  • Belastingdienst
  • Leveranciers die noodzakelijk zijn voor de voortgang van uw bedrijf, zoals uw energiemaatschappij en telecomprovider
  • Leveranciers die u niet op het spel wilt zetten
  • Leveranciers die kortingen verlenen bij vroeg betalen
  • Overige crediteuren

Deze afspraken werken wij verder uit in een Service Level Agreement. Heb je hier nog vragen over? Bel of mail ons gerust!

Besteed nu je crediteurenadministratie aan ons uit!

 

Laten we een afspraak maken, dan regelen we het.

 

Afspraak maken

Voordelen crediteurenadministratie uitbesteden

Blijvend goede relatie met leveranciers

Wij als Kontado zorgen altijd voor de juiste en passende communicatie met uw leveranciers voor het tijdig betalen van de facturen. Zo voorkomt u dat een relatie stuk kan lopen bij een verkeerde aanpak.

Correcte verwerking

Je hebt de zekerheid dat facturen altijd op de juiste manier in jouw administratie verwerkt worden. Er zijn heldere en geautomatiseerde processen waarbij jij geeft altijd de goedkeuring geeft voor de boeking en de autorisatie tot betaling. Je bent altijd op de hoogte.

Ondersteuning bij betalingsafspraken

Het kan voorkomen dat facturen niet op tijd betaalt kunnen worden, zeker nu de wereld nog te maken heeft met COVID-19. Samen met jou maken we realistische en acceptabele betalingsafspraken maken met je leveranciers. Zodat eventuele vervolgbestellingen of diensten niet geweigerd zullen worden.