Salarisadministratie aan ons uitbesteden

uitbesteden salarisadministratie kontado

Wanneer je als ondernemer met personeel te maken krijgt, ben je volgens de wet verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Dit is nogal complexe materie, gezien je moet weten hoe je bruto- en nettoloonberekeningen maakt, jaaropgaven opstelt en een loonaangifte indient. Daarnaast veranderen de fiscale en sociale wet- en regelgeving continu, waardoor je hier meer tijd aan kwijt bent dan je denkt!

Wanneer is het uitbesteden van salarisadministratie interessant?

De salarisadministratie is een maandelijks terugkerend en tijdrovend proces waar je ook echt de tijd voor vrij moet maken. Tijd die je eigenlijk liever besteedt aan je core business. Maar wanneer is het uitbesteden van je salarisadministratie nou interessant en voordelig?

Wanneer je onderneming tussen de 10 en 50 medewerkers telt, wordt het uitbesteden van je salarisadministratie een kostenbesparing. Wij maken gebruik van een uitstekend softwarepakket om jouw salarisadministratie in bij te houden. Vrijwel alles verloopt automatisch, je personeel krijgt op tijd betaald en kan vervolgens hun loonstrook inzien zonder dat jij er een seconde bij stil staat!

Wat kun je van onze salarisadministratie verwachten?

Wij zorgen ervoor dat je medewerkers altijd op tijd hun salaris, vakantiegeld, loonstrook en jaaropgave ontvangen en alle aangiftes voor de belastingdienst op tijd zijn ingediend.

Je kunt salarisadministratie gedeeltelijk of geheel bij ons onder brengen. Het verschil is dat je bij het gedeeltelijk onderbrengen zelf verantwoordelijk bent voor de betaling van salarissen, loonheffingen en de loonbelastingaangifte.

Bij beide opties dien je nog wel zelf de maandelijkse urenstaat (mocht personeel op uurbasis werken) en personeelsmutaties bij te houden en naar ons te versturen.

We maken samen afspraken over de invulling van deze dienst en die werken wij verder uit in een Service Level Agreement. Heb je hier nog vragen over? Bel of mail ons gerust!

Een korte vraag stellen via Whatsapp? App Boudewijn! whatsapp_ons_kontado

Plan nu een afspraak in!

Laten we het over jouw salarisadministratie hebben. We komen graag op locatie, of plannen een bel-/video afspraak in.

Afspraak maken

Bereken je voordeel!

Bereken hier hoeveel voordeliger wij zijn dan je huidige boekhouder.

Bereken je voordeel

Tips voor je salarisadministratie

Wanneer je als ondernemer met personeel te maken krijgt, ben je volgens de wet verplicht om een salarisadministratie bij te houden.

Download hier de gratis infographic met tips voor jouw salarisadministratie!

Download de gratis infographic

Voordelen salarisadministratie uitbesteden

Check

Zekerheid en ontspanning

We verzekeren je van een efficiënte, tijdige en correcte uitvoering van je salarisadministratie. Ja, je bent maandelijks een bedrag per medewerker kwijt, maar de kosten wegen niet op tegen de besparingen die eruit voortkomen!

check

Administratie veilig en conform wetgeving

Uiteraard werken we volledig volgens de privacywetgeving (AVG/GDPR). Daarnaast is er wetgeving omtrent bewaartermijnen van werknemersgegevens waar wij ons van bewust zijn en op acteren, zodat jij dat niet hoeft te doen.

check

Besparing tijd en energie

Het klinkt vast bekend in de oren: net op het moment dat zich een business opportunity voordoet komt er een vraag over de salarisadministratie die niet kan wachten. Dit vereist kostbare tijd, waardoor je je niet kan focussen op die kans en je deze misschien zelfs misloopt. Bij uitbesteding van de salarisadministratie aan Kontado heb je er geen omkijken meer naar en je handen vrij om je onderneming te laten groeien.