Veelgestelde vragen over online boekhouden

Algemeen

Wat voor tarieven hanteert Kontado?-

Wij hanteren tarieven die gebaseerd zijn op de prestaties van jouw onderneming. Heb je het wat minder druk? Dan zullen wij ook minder werkzaamheden voor jouw administratie hebben en is onze factuur aan het eind van de maand ook lager. Heb je een paar mooie deals gesloten wat meer werk oplevert? Dan zullen wij meer tijd kwijt zijn om facturen en bijbehorende onderdelen te verwerken in de administratie, dus zal onze factuur wat hoger uitvallen. Onder aan de streep bewegen wij elke maand weer mee met je onderneming. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en garanderen wij tot wel 30% voordeliger te zijn dan jouw huidige boekhouder! Ins en outs weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Is het gebruik van alle FinTech tools verplicht als ik klant wil worden?+

Nee, zeker niet. Tijdens een eerste gesprek en als duidelijk wordt dat we de samenwerking aangaan, zullen we evalueren welke FinTech tools het beste bij jou en je onderneming passen. Heb je naast de administratie alleen een tool nodig die je in- en/of verkoopfacturen verwerkt, dan heb je aan bijvoorbeeld Basecone al genoeg. Wil je vanuit de cloud je facturen opstellen en herinnerd worden wanneer er herinneringen/aanmaningen uit moeten? Dan is WeFact een goede oplossing voor jou. Zo zijn er nog veel meer scenario’s waarbij onze tools jou kunnen ontzorgen, maak een afspraak om hier mee te weten over te komen.

Moet ik als klant per se de complete boekhouding overdragen?+

Nee, bij ons kun je ook delen van de administratie aan ons overdragen. Kijk bij oplossingen om te zien welke mogelijkheden wij nog meer bieden naast overname van de complete boekhouding. Interesse gewekt? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en we vertellen je graag meer.

Mijn organisatie zit niet bij jullie om de hoek. Hoe beïnvloedt dat jullie service?+

Dit is geen probleem. Tegenwoordig kan bijna alles online. Een videogesprek, een telefoongesprek, een mailtje en zelfs whatsapp, het zijn allemaal manieren waarop we met onze klanten communiceren en hen naar tevredenheid van dienst zijn.

En mocht er zich een situatie voordoen waarin een gesprek of contact op locatie noodzakelijk is, dan doen we dat gewoon. Wij zijn gevestigd in het midden van het land en zijn overal snel. Dus als je het prettiger vindt dat we bij je langskomen, dan rijden we naar je toe!

FinTech Tools

Kan ik Visionplanner ook aan mijn boekhoudpakket koppelen?-

Ja, het maakt niet uit met welke boekhoudpakket je werkt. Bij de meeste pakketten stel je bovendien in dat de cijfers periodiek automatisch worden bijgewerkt. Zelfs dagelijks als je dat wilt.

Hoe start ik met Basecone?+

Dat leggen we je graag uit natuurlijk. Neem contact met ons op! Ook op de website van Basecone tref je een stappenplan voor een optimale start.

Kan ik facturen in bulk versturen in WeFact? En hoe?+

Ja, dat kan. Als je meerdere conceptfacturen klaar hebt staan is het mogelijk deze vanuit het dashboard of het factuuroverzicht in bulk te versturen. Selecteer de facturen die je wilt versturen door een vinkje te zetten en klik op ‘Factuur versturen’.

Exact Online heeft zoveel producten. Welke past het beste bij mij?+

Als we gaan samenwerken bekijken we samen welke FinTech tools het beste bij jou en je organisatie passen. Met andere woorden, hier adviseren we je in aan de hand van jouw situatie. Zullen we een afspraak maken?