Boekhouding aan ons uitbesteden

Uitbesteden gehele boekhouding kontado

Als je het liefste met je business bezig wilt zijn en niet teveel tijd wilt steken in de zogeheten administratieve rompslomp, dan is het uitbesteden van je complete boekhouding een uitstekende oplossing voor jou. Wij maken gebruik van slimme FinTech tools, waarbij processen zoveel mogelijk automatisch verlopen en jou dus veel tijd besparen!

Wanneer we gaan samenwerken, verdiepen we ons eerst samen met jou in je organisatie zodat we je kunnen adviseren over welke tools het beste bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering passen. Met de juiste tools zorgen we ervoor dat je altijd realtime inzicht hebt in jouw onderneming. Hiermee kan jij direct gefundeerde beslissingen nemen, zonder weken te wachten op je boekhouder.

Waarom boekhouding uitbesteden?

Wanneer je ervoor kiest om je boekhouding of financiële administratie uit te besteden, hou je als ondernemer meer tijd over voor je onderneming. Jij focust je op ondernemen, wij doen je financiële administratie. Dat is snel, gemakkelijk en voordelig. En omdat we online werken met moderne en eenvoudige FinTech tools heb je altijd realtime inzicht in je financiële situatie. Dat is financiële administratie van morgen.

Wat kun je van ons verwachten bij het uitbesteden van je boekhouding

Als je kiest voor overname van de complete boekhouding, zullen wij alle delen van de administratie overnemen. Denk aan debiteuren- en crediteurenadministratie, maar bijvoorbeeld ook de facturatie, dagelijkse verwerking van de bankbetalingen- en ontvangsten en als je personeel in dienst hebt de salarisadministratie.

Bij het voeren van deze administraties horen natuurlijk ook de fiscale zaken zoals de btw- en loonaangifte. Mocht je het willen, dan verzorgen wij ook tussentijdse rapportages en stellen wij de jaarrekening voor je op!

Rondom deze administraties maken wij met jou nadere afspraken, zodat je precies weet wanneer je bepaalde documenten en overzichten van ons kunt verwachten. Deze afspraken werken wij verder uit in een Service Level Agreement. Heb je hier nog vragen over? Bel of mail ons gerust!

Een korte vraag stellen via Whatsapp? App Boudewijn! whatsapp_ons_kontado

Plan nu een afspraak in!

Laten we het over het uitbesteden van jouw complete boekhouding hebben. We komen graag op locatie, of plannen een bel-/video afspraak in.

Afspraak maken

Bereken je voordeel!

Bereken hier hoeveel voordeliger wij zijn dan je huidige boekhouder.

Bereken je voordeel

Tips voor het gebruik van FinTech tools

FinTech tools worden gebruikt om de administratie zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Download hier de gratis infographic met tips voor het gebruik van deze tools!

Download de gratis infographic

Voordelen uitbesteden boekhouding

check

100% focus op je bedrijf

Omdat wij je complete boekhouding overnemen kan jij je volledig focussen op wat je het liefste doet.

check

Enorme tijdsbesparing

Omdat we gebruik maken van moderne FinTech tools automatiseren we je administratieve processen en boeken we heel veel tijdwinst. Je maakt een grote efficiëntieslag!

check

Realtime inzicht

We beheren je boekhouding op een veilige plek in de cloud. Jij hebt op ieder gewenst moment een actueel inzicht in je financiën, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. En de juiste gegevens voor bijvoorbeeld aangiftes staan altijd tot onze beschikking, wat de kans op boetes vanuit de fiscus flink verlaagd.