Oplossingen voor jouw boekhouding

Je wilt geen stress over je boekhouding, maar dat het snel, goed en punctueel wordt geregeld. Door iemand waarop je kunt bouwen. En je wilt op elk moment een real time inzicht in je financiën hebben. Simpel, met een druk op de knop. Bovendien wil je niet meer betalen dan nodig is. Logisch, daarom bewegen wij met je mee als je het bijvoorbeeld eens iets rustiger hebt. Lees hier meer over wat we voor je kunnen doen!

Gehele boekhouding

Als je het liefste met je business bezig wilt zijn en niet teveel tijd wilt steken in de zogeheten administratieve rompslomp.

Lees meer

Debiteurenadministratie

De actualiteit is dat bedrijven steeds vaker en sneller moeten leveren, terwijl klanten facturen juist langer laten liggen.

Lees meer

Crediteurenadministratie

Ondernemen vergt veel tijd, je kunt er 24/7 mee bezig zijn als je dat wilt. Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige.

Lees meer

Salarisadministratie

Wanneer je als ondernemer met personeel te maken krijgt, ben je verplicht salarisadministratie bij te houden.

Lees meer

Finance Fact

Ben je ondernemer en heb je het afgelopen jaar minimaal 1225 uur aan je onderneming besteed? Dan kom je in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek. Deze aftrek bedraagt in 2023 € 5.030 en is dus met € 1.280 gedaald ten opzichte van 2022. De regering bouwt de zelfstandigenaftrek de komende jaren stapsgewijs verder af tot € 900 in 2027.

Als startende ondernemer heb je recht op nog meer aftrek: de startersaftrek van € 2.123. Moet je wel aan een aantal punten voldoen: Je komt in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek, je was geen ondernemer in één van de vijf voorgaande kalenderjaren én in deze vijf voorgaande jaren heb je niet meer dan 2x de zelfstandigenaftrek geclaimd. Deze startersaftrek mag je maximaal 3x toepassen.

Nog meer mogelijkheden

Naast het uitbesteden van de gehele of delen van je administratie, kun je bij ons ook terecht voor:

  • Het opstellen van Arbeidsovereenkomsten
  • Financieel/fiscaal advies
  • Het opstellen van tussentijdse rapportages (inbegrepen bij uitbesteding gehele boekhouding)
  • Het opstellen van de jaarrekening (inbegrepen bij uitbesteding gehele boekhouding)
  • OB-aangiftes
  • IB-aangiftes

Maak een afspraak

Interesse, vragen of een andere uitdaging? Neem contact met ons op of maak hier meteen een afspraak! Dat kan op locatie, telefonisch of via een videocall.

 

Afspraak maken