Debiteurenadministratie aan ons uitbesteden

Uitbesteden debiteurenadministratie kontado

De actualiteit is dat bedrijven steeds vaker en sneller moeten leveren, terwijl klanten facturen juist langer laten liggen. Dit is nadelig voor je cashflow en belemmert je mogelijkheden om te investeren en te groeien.

Wil je zelf verantwoordelijk blijven voor het opstellen en versturen van je facturen, maar heb je geen tijd om in de gaten te houden of jouw klanten op tijd betalen? Laat ons je debiteurenadministratie beheren!

Wat kun je van onze debiteurenadministratie verwachten?

We innen facturen voor je en zorgen ervoor dat jouw klanten tevreden blijven over jouw dienstverlening. Bij het verstrijken van een betalingstermijn sturen we je klant een herinnering. Mocht de betaling dan alsnog uitblijven, dan verzorgen wij ook het incassotraject.

Uiteraard nemen we contact met je op wanneer er inhoudelijk iets speelt. Dan gaan we samen op zoek naar de best passende oplossing.

Maar debiteurenbeheer is meer dan alleen bewaken dat het geld tijdig binnenkomt. Ook zijn wettelijke regelingen en de kredietwaardigheid van de klant belangrijk om rekening mee te houden als ondernemer. Als expert op dit vakgebied beschikken we over de kennis en tools om jou hierin te kunnen adviseren.

Afspraken over deze dienst werken wij verder uit in een Service Level Agreement. Heb je hier nog vragen over? Bel of mail ons gerust!

Een korte vraag stellen via Whatsapp? App Boudewijn! whatsapp_ons_kontado

Plan nu een afspraak in!

Laten we het over jouw debiteurenadministratie hebben. We komen graag op locatie, of plannen een bel-/video afspraak in.

Afspraak maken

Bereken je voordeel!

Bereken hier hoeveel voordeliger wij zijn dan je huidige boekhouder.

Bereken je voordeel

Tips voor je debiteuren administratie

Bedrijven moeten steeds vaker en sneller leveren, terwijl klanten facturen juist langer laten liggen. Dit is nadelig voor je cashflow en belemmert je mogelijkheden om te investeren en te groeien.

Download hier de gratis infographic met tips voor je debiteurenadministratie!

Download de gratis infographic

Voordelen debiteurenadministratie uitbesteden

check

Uitstekende klantrelatie

We zorgen ervoor dat we altijd op een juiste, passende wijze communiceren met je klanten. Juist bij communicatie over facturen is dit erg belangrijk.

check

Verbeterde cashflow

Door het juiste debiteurenbeheer, zal de DSO (days sales outstanding) korter worden. Dit betekent dat je facturen minder lang open staan. En minder uitstaand krediet bij je debiteuren betekent een betere cashflow en vergroot je werkkapitaal!

check

Extra expertise

Debiteurenbeheer is meer dan alleen bewaken dat het geld tijdig binnenkomt. Ook zijn wettelijke regelingen en de kredietwaardigheid van de klant belangrijk om rekening mee te houden als ondernemer. Kontado bezit de kennis en tools om deze informatie met jou te delen en jou eventueel te adviseren.