Kontado onderscheiden met een Gouden Luca
clock2 min
Nieuws|

Kontado onderscheiden met een Gouden Luca

Wat is de Gouden Luca?

In de samenwerking met onze klanten werken we veelal met een aantal FinTech-tools. Voorbeelden hiervan zijn Basecone, WeFact en Exact Online. We gebruiken deze tools omdat we overtuigd zijn van hun toegevoegde waarde voor ons en onze klanten.

Eén van deze tools, namelijk Exact, onderscheidt elk jaar een aantal accountants- en administratiekantoren met de Gouden Luca. Het is een blijk van waardering voor onze keuze om onze klanten Exact te adviseren voor slim online samenwerken met. We verdienen punten met de manier waarop wij onze klanten helpen/ondersteunen bij het automatiseren met Exact Online. Hoe beter we u ondersteunen, hoe meer punten we verdienen. Het aantal punten dat we halen, bepaalt of we in december een level 1, 2, 3 of 4 in ontvangst mogen nemen. De Gouden Luca is hét bewijs dat wij als boekhoudkantoor een waardevolle partner zijn voor u als ondernemer in het bereiken van financieel succes.

Herkomst van de naam

De naam ‘Gouden Luca’ is een afgeleid van de Italiaanse wiskundige en franciscaner monnik Luca Bartolomeo de Pacioli. Deze gebruikte de grondbeginselen van ons vak voor het eerst in de 15e eeuw. De meeste boekhoudkundige principes en cycli die door Luca zijn beschreven, worden tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn grootboeken, jaarafsluitingen, proefbalansen en het dubbel boekhoudsysteem. Luca Bartolomeo de Pacioli wordt wereldwijd geroemd als de vader en zelfs uitvinder van het dubbelboekhouden. Luca schreef ook het wiskundeboek De Divina Proportione, waarvoor zijn leerling en vriend Leonardo da Vinci de illustraties maakte. Op de Gouden Luca zie je de illustratie van de letter ‘L’ zoals ontworpen door Leonardo da Vinci.

Waarom is er een Gouden Luca?

Als accountant of boekhouder zijn wij strategische sparringpartners voor ondernemers. We adviseren ook op het vlak van boekhoudsoftware en ondersteunen bedrijven op die manier op hun weg naar succes. We weten wat onze klant nodig heeft om slim en efficiënt met ons samen te werken, welke begeleiding hij nodig heeft en welk branche specifiek pakket het best bij hem past. Niet zo gek dus dat Exact vindt dat ons advies en dienstverlening de nodige waardering verdienen. Met zo’n Gouden Luca op kantoor zien onze klanten in één oogopslag wat we waard zijn.

Wat betekent onze Gouden Luca voor u?

De Gouden Luca is een blijk van waardering voor onze inzet en expertise. Het betekent dat we als boekhoudkantoor een waardevolle partner zijn voor ondernemers in het bereiken van financieel succes. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hen op de best mogelijke manier adviseren en ondersteunen bij het gebruik van Exact Online. We zijn trots op deze onderscheiding en zullen ons blijven inzetten om onze klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen.

We willen onze klanten hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in ons kantoor en Exact bedanken voor deze onderscheiding. Het betekent veel voor ons team, loon naar werken.