Tarieven boekhouding, wat doet je boekhouder tijdens de Coronacrisis?
clockLeestijd: 2 min
Markt|

Tarieven boekhouding, wat doet je boekhouder tijdens de Coronacrisis?

Vaste lasten zijn vaste lasten. Daar horen de kosten voor je boekhouding bij. Ook in een lastige periode waarin je misschien minder inkomsten hebt. Hoe flexibel is jouw boekhouder met de tarieven voor de boekhouding?

Nederland ondergaat een dramatische krimp in de economie van 8,5% over het tweede kwartaal van 2020. Bas Jacobs, hoogleraar economie en overheidsfinanciën aan de Erasmus School of Economics:

Vanuit historisch perspectief is deze krimp ongekend groot. Ruim twee keer zo groot als de crisis in 2008. Het zijn gewoon dramatische cijfers

Door de intelligente lockdown is de economie hard aangepakt en zien ondernemers hun business en omzet sterk afnemen. Ondanks COVID-19 blijven de vaste lasten voor jou als ondernemer gewoon de vaste lasten die betaalt moeten worden. Onder deze vaste lasten zitten vaak ook de kosten van je boekhouder. Hoe gaat jouw huidige boekhouder hier mee om?

Online boekhouding tarieven die meebewegen

Kontado hanteert een strategie waarbij we wel met vaste tarieven werken, maar dat deze per maand fluctueren op basis van de prestatie van jouw onderneming. Simpelweg zijn wij ervan overtuigd dat een onderneming die goed presteert en veel verkoopt, dus omzet draait, meer werk creëert voor de boekhouder. Dalen de verkopen en dus jouw omzet, dan zullen de werkzaamheden voor je boekhouder ook minder worden.

Hier spelen wij op in en factureren dus alleen op basis van de prestaties van jou als ondernemer! Met deze strategie kunnen wij garanderen dat wij 30% voordeliger zijn dat de huidige kosten die jij nu kwijt bent aan je administratie.

Meer weten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek! Je kunt kiezen voor een telefoontje, een videocall of een afspraak op locatie.

 

Afspraak maken