Je organisatie flexibeler door realtime inzicht in je financiële situatie
clock1-2 minuten
Tools|

Je organisatie flexibeler door realtime inzicht in je financiële situatie

Heb je er behoefte aan om snel (nu) je realtime, actuele financiële situatie te kunnen bekijken? Zodat je sneller met je onderneming kunt reageren op situaties in de markt?

Bij Kontado werken we met Visionplanner. Dit online platform gebruiken we om onze klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages, zodat zij hun organisaties beter kunnen sturen.

Jouw unieke financiële rapportage

Door een koppeling van Visionplanner met Exact Online, heb je altijd een realtime inzicht in je cijfers. En het mooie is dat je je dashboard zo kunt inrichten zoals jij dat wilt. Wil je alleen een overzicht van de omzet, kosten en resultaat ten opzichte van vorig jaar? Dat kan. Je kunt dan kiezen voor een grafische of cijfermatige weergave, zoals hieronder weergegeven.

Afbeelding Visionplanner dashboard Grafisch KontadoAfbeelding Visionplanner dashboard Grafisch Kontado

Eenvoudig een begroting of prognose samenstellen

Naast het weergeven van je actuele cijfers, is het in Visionplanner ook heel eenvoudig om een begroting en/of prognose samen te stellen en deze naast je actuele cijfers te leggen. Zo kun je op elk gewenst moment zien of je op de goede weg bent met het behalen van je doestellingen!

Inzicht in je kosten

Zie je kosten waarvan je wilt weten waar die vandaan komen? Dan kan je dankzij de live koppeling met Exact Online op alle cijfers doorklikken tot aan de factuur. Zo weet jij altijd het naadje van de kous en kom je nooit voor verrassingen te staan.

De voordelen van Visionplanner voor jou

In het huidige ondernemen wil je als organisatie flexibel zijn en snel kunnen bewegen. Daarom is het fijn dat je met Visionplanner:

  • altijd realtime inzicht hebt in je financiële situatie.
  • je financiële cijfers begrijpelijk inzichtelijk hebt.
  • sneller kunt inschatten in hoe je financiële situatie zich ontwikkelt in de toekomst.
  • informatie heel eenvoudig met anderen deelt.
  • je eigen, persoonlijke, unieke dashboard met jouw belangrijkste KPI’s kunt samenstellen.
  • een tool gebruikt die jou helpt bij het behalen van meer rendement!

Demo Visionplanner

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op of plan een afspraak in. We laten je graag zien hoe Visionplanner werkt en wat het jouw onderneming biedt!

 

Demo Visionplanner